Καλώς ήρθατε στη Land & Floors

Land & Floors | Μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών στο Real Estate και στο Digital Marketing

Είμαστε πολλά περισσότερα από ένα μεσιτικό γραφείο

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

Αυτά που μας χαρακτηρίζουν στη Land & Floors, ως ένα Exclusive Real Estate Agency, είναι τα ίδια στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να διαφέρουμε από όσα έχετε συνηθίσει να συνδέετε με τα μεσιτικά γραφεία.

Κατ’ αρχάς δεν είμαστε μεσιτικό γραφείο με τη στενή έννοια του όρου. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα που σας παρέχουμε πολλά περισσότερα και κυρίως, τη δυνατότητα να απευθύνεστε σε στοχευμένο κοινό από ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αγοράσουν ακίνητα όπως το δικό σας.

Διαφοροποίηση

Η διαφοροποίησή μας έγκειται στην εξατομικευμένη προσέγγιση, στην επιστημονική μας αρτιότητα, στην πολυετή πείρα μας στο Digital Marketing και στην ικανότητά μας να αναλύουμε και να συνδυάζουμε δεδομένα. Αυτά είναι ορισμένα από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και μας καθιστούν μια αποτελεσματική ομάδα επαγγελματιών για να αναλάβει την προώθηση και να ολοκληρώσει επιτυχώς την πώληση του ακινήτου σας.

Στόχος

Στόχος μας είναι η ιδανική αξιοποίηση των ακινήτων, που με τη δική μας καθοδήγηση και τις δικές μας ενέργειες θα αποκτήσουν νέα ζωή και νέους ιδιοκτήτες, ικανοποιώντας τις επιθυμίες και πετυχαίνοντας την πλήρωση των αναγκών όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Land & Floors Real Estate Agency and beyond

Τι αναλαμβάνουμε

Στη Land and Floors αναλαμβάνουμε, αυστηρά κατά αποκλειστικότητα, την προώθηση και την πώληση επιλεγμένων οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στην Αττική. Υπό προϋποθέσεις αναλαμβάνουμε, επίσης κατά αποκλειστικότητα, την ενοικίαση ακινήτων, με προτεραιότητα κατοικίες στα Βόρεια Προάστια της Αττικής. 

Όσο για την πώληση οικοπέδων ή μεγάλων αγροτεμαχίων, έχουμε υιοθετήσει συγκεκριμένο τρόπο εργασίας που εκμηδενίζει τις αποστάσεις, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε τέτοιου είδους ακίνητα στην Αττική, καθώς και σε άλλες επιλεγμένες Περιφέρειες της χώρας.

Τι κάνουμε για το ακίνητο σας

Εξετάζουμε κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση ακινήτου και εκτιμούμε τις δυνατότητες για την αξιοποίησή του. Εφόσον είναι ένα ακίνητο που πληροί τα κριτήριά μας και ο ιδιοκτήτης αντιλαμβάνεται και εκτιμά τα οφέλη που έχει από την αποκλειστική ανάθεση στη Land & Floors, προχωρούμε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την προώθηση και την πώλησή του. Μεταξύ αυτών είναι η επαγγελματική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του ακινήτου και κατά περίπτωση ό,τι άλλο θα συμβάλει καθοριστικά στην άρτια παρουσίασή του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την αποτύπωση του κτιρίου, τις λήψεις φωτογραφιών 360°, τις λήψεις με drone, τη δημιουργία παρουσίασης σε μορφή pdf, τη δημιουργία Newsletter και την αποστολή του σε στοχευμένο κοινό, τη δημιουργία και φιλοξενία website ειδικά για το ακίνητο, την προώθησή του στα social media κ.α.

"Ένας από τους στόχους μας είναι η αξιοποίηση της περιουσίας εκείνου που πουλά ένα ακίνητο, να αποτελεί, παράλληλα, βέλτιστη επένδυση για εκείνον που το αγοράζει."

Σύνθεση ομάδας

Προτέρημά μας είναι η σύνθεση της ομάδας μας, η οποία μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε περίπτωση ακινήτου. Είτε συνεργαζόμαστε με τον πωλητή – πελάτη που επιθυμεί να μεταβιβάσει περιουσιακά στοιχεία του μέσω πώλησης, είτε διερευνούμε τις δυνατότητες αγοράς ακινήτων με συγκεκριμένα κριτήρια για λογαριασμό του αγοραστή – πελάτη μας.

Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων που έχει ένα ακίνητο, ή να διαχειριστούμε εκκρεμότητές του, όπως για παράδειγμα βάρη ή αυθαιρεσίες που απαιτούν νομιμοποίηση ή ειδικές διαδικασίες για τη διευθέτησή τους.

Εξειδίκευση και ρόλοι

Ένα από τα κύρια στελέχη της ομάδας μας είναι Πολιτικός Μηχανικός, ενώ συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους, Αρχιτέκτονες, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και άλλους επιστήμονες, καθώς και επαγγελματίες στον κατασκευαστικό κλάδο. 

Με τη σωστή καθοδήγηση των ανθρώπων της ομάδας μας, ένας ιδιοκτήτης ακινήτου, που νιώθει πελαγωμένος από τις διαδικασίες και δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει και πώς να προχωρήσει, καταφέρνει να ξεπεράσει ζητήματα όπως τα πιο πάνω αναφερθέντα και να πουλήσει το ακίνητό του χωρίς περιττές καθυστερήσεις, με την καλύτερη συμφωνία και στη σωστή τιμή.

Scroll to Top