Μονοκατοικία 95m² + αποθήκη 50m² σε οικόπεδο 830m²
στην Τανάγρα Βοιωτίας

Ταυτότητα Ακινήτου - #232

Μονοκατοικία 1ου ορόφου 95m² + ισόγεια αποθήκη 50m² σε οικόπεδο 830m²
στην Τανάγρα Βοιωτίας

Τιμή πώλησης: 115.000€

95m²

Εμβαδό 1ου

50m²

Εμβαδό Ισογείου

830m²

Εμβαδό Οικοπέδου

65m

Πρόσοψη (γωνιακό)

Ιδανικό για μόνιμη κατοικία σε ήσυχη περιοχή 45' από την Αθήνα

Μονοκατοικία στην Τανάγρα προς πώληση - 830τμ οικόπεδο - 95τμ Κατοικία 1ου ορόφου + 45τμ Ισόγεια αποθήκη

Πωλείται εντός του οικισμού “Τανάγρα” Βοιωτίας, Μονοκατοικία 1 ου ορόφου 95 m² με ισόγειο αποθηκευτικό χώρο 52 m² και αδιαμόρφωτο χώρο 45 m², εντός Οικοπέδου συνολικού εμβαδού 830 m², άρτιου και οικοδομήσιμου, με περιθώριο να ανεγερθούν νέα κτίσματα, σύμφωνα με το υπόλοιπο από τον συντελεστή δόμησης.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού, στον Άγιο Αντώνιο και κοντά στην πλατεία του χωριού, είναι γωνιακό έχοντας πρόσοψη σε 2 δρόμους, είναι διαμπερές και πανταχόθεν ελεύθερο. Για το ακίνητο υπάρχουν τοπογραφικό διάγραμμα με σύστημα ΕΓΣΑ ’87 και το κτίσμα έχει κατασκευαστεί με οικοδομική άδεια του 1981.

Η κατοικία, εμβαδού 95 m² με 7 m² ημιυπαίθριο χώρο, βρίσκεται στον 1 ο όροφο και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας με τζάκι, ο οποίος συνδέεται με πάσο με τον χώρο της κουζίνας. Το πάσο της κουζίνας έχει, προσωρινά, διαχωριστεί με γυψοσανίδα, την οποία μπορεί εύκολα να αφαιρέσει ο νέος ιδιοκτήτης αν το επιθυμεί. Τα υπνοδωμάτια είναι 3 με τα 2 να εφάπτονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική πόρτα. Το σπίτι διαθέτει άνετο μπάνιο με παράθυρο και είναι φωτεινό, ευάερο και ευήλιο, χάρη στα πολλά ανοίγματα που έχει περιμετρικά στις άνετες βεράντες. Τα κουφώματα είναι ξύλινα παραδοσιακά – γερμανικά – όμως χρήζουν συντήρησης ή αλλαγής με νέα για καλύτερη ενεργειακή θωράκιση της κατοικίας.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου. Επιπλέον, υπάρχει εγκατάσταση και ηλιακός θερμοσίφωνας, καθώς και συναγερμός. Στο ισόγειο διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 52 m² και αδιαμόρφωτο χώρο 45 m² που μπορεί να αξιοποιηθεί από τον νέο ιδιοκτήτη για τη δημιουργία ισόγειας κατοικίας. Η είσοδος στον κήπο του ακινήτου γίνεται από συρρόμενη γκαραζόπορτα, υπάρχει χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων και άπλετος χώρος για να διαμορφωθεί όπως επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης. Η Τανάγρα απέχει 71 χλμ από την Αθήνα, 22 χλμ από την Χαλκίδα και 17 χλμ από το Δήλεσι και την παραλία, ενώ οι παραλίες της Βοιωτίας, της Αττικής και της Εύβοιας είναι προσβάσιμες σε λίγη ώρα.

Η τιμή του, σε σχέση με την έκταση, το κτίσμα και την τοποθεσία, καθιστά το ακίνητο ελκυστικό και ενδιαφέρουσα ευκαιρία για οποιονδήποτε σχεδιάζει να ζήσει μια καθημερινότητα πιο ήσυχη, με πολύ πράσινο και καλύτερη ποιότητα ζωής ή σε όσους εργάζονται στην αεροπορική βάση της Τανάγρας και αναζητούν κατοικία στην ίδια περιοχή.

Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα της LANDANDFLOORS και ο Κωδ.Ακινήτου είναι LF232.

Δείτε φωτογραφίες του ακινήτου

Video

Play Video about Μονοκατοικία στην Τανάγρα προς πώληση - 830τμ οικόπεδο - 95τμ Κατοικία 1ου ορόφου + 45τμ Ισόγεια αποθήκη

Τοπογραφικό Διάγραμμα

Topografiko-Tanagra-Monokatikoia

Φωτογραφική Περιήγηση 360°

Διεύθυνση ακινήτου: Τανάγρα Βοιωτίας
Πίσω από τον Ι.Ναό Αγίου Αντωνίου ΤΚ 32009

Δείτε το ακίνητο στον χάρτη

Συντεταγμένες Ακινήτου:
38°19’40.5″N 23°32’11.8″E
ή
38.327917, 23.536612

Πληροφορίες για την περιοχή

Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι εύκολη από την Ε. Ο. Αθηνών Λαμίας. Το Σχηματάρι είναι η έδρα του Δήμου Τανάγρας και απέχει μόλις 8 χλμ από τον οικισμό, ενώ διαθέτει όλες τις υπηρεσίες, σχολεία, καταστήματα, χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης. Η περιοχή εξυπηρετείται, επίσης, από τον σιδηρόδρομο, καθώς λειτουργεί για επιβατικές αμαξοστοιχίες σταθμός στην Τανάγρα, γεγονός που προσφέρει ακόμα μια επιλογή μετακίνησης από και προς την περιοχή.

Σας ενδιαφέρει το ακίνητο; Επικοινωνήστε μαζί μας

η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Δείτε και άλλα διαθέσιμα ακίνητα

    Scroll to Top